Den Zuuten Ienval deelnemer RaboClubSupport

Den Zuuten Ienval deelnemer RaboClubSupport

U bent trouwe bezoeker van onze vereniging en u heeft vast gemerkt dat we de afgelopen jaren nieuwe stoelen hebben gekocht. En we investeerden in beter licht en geluid.

Dit konden we doen door de financiële bijdrage van de ledenactie van Rabobank; Rabo ClubSupport. Uw stem op Den Zuuten Ienval heeft dit allemaal mogelijk gemaakt. Wij zijn u daarvoor dankbaar.


Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doen we weer mee met de nieuwe Rabo Clubsupport actie! Ons doel is om dit jaar nog een deel van licht en geluid te verbeteren. Daarmee zorgen we ervoor dat we de voorstellingen in de toekomst nog mooier kunnen brengen dan voorheen.

 

Stemmen via de Rabo-app of Rabo-website
We doen, als u lid bent van Rabobank, weer een beroep op u. Alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen hun stemmen uitbrengen. Elk lid krijgt de mogelijkheid om op 3 verenigingen te stemmen.

Stemmen werkt via de Rabobank app of door in te loggen op de website van Rabobank. Na inloggen gaat u naar Service / ClubSupport. Stemmen kan van 4 t/m 26 september 2022. Wij hopen natuurlijk dat u dan op ons stemt!

Nieuwe voorstellingen
In november spelen we onze nieuwe voorstelling: Oranje Boven! De voorverkoop start begin oktober. Kijk t.z.t. op www.denzuutenienval.nl voor het reserveren van kaarten.

 

Wij wensen u alvast veel toneelplezier toe!

Dank alvast voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Den Zuuten Ienval

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.