Audities jeugd

Auditie doen?

 

 

De jeugdgroep van Den Zuuten Ienval werkt met audities. Ben je tenminste 8 jaar oud, woon je in (de buurt van) Groesbeek en lijkt het je te gek om samen met ons fantastische voorstellingen op de planken te brengen? Meld je dan tijdig aan voor onze audities. Misschien schitter jij dan volgend jaar in onze toneelproductie! De vereniging biedt kinderen de kans om toneel te spelen. Tijdens de auditiedag wordt er naast toneelspelen ook gedanst en gezongen. Het samenspelen, lef en plezier hebben staat daarbij voorop. In de weken na de auditiedag wordt bekend gemaakt welke spelers, welke rol gaan krijgen in de nieuwe productie.

 

Om auditie te kunnen doen moet je je wel aanmelden. Let op onze oproep in het lokale weekblad. Meld je dan snel aan voor 1 augustus en stuur een mail met je naam adres en leeftijd naar jeugdzuutenienval@gmail.com. Na aanmelding ontvang je een standaard ontvangstbevestiging. Je krijgt daarna snel bericht over het verloop van zo’n auditiedag.

 

Naderhand krijg je ook een vragenformulier toegestuurd. Op dit vragenformulier vul je jouw gegevens in en stuurt het dan weer per mail terug. Je krijgt daarna snel bericht over het verloop van zo’n auditiedag.

 

Een aantal logische vragen en antwoorden rondom de audities hebben we op de website geplaatst. Lees vooral even de informatie door zodat je een goed beeld hebt van wat de bedoeling is.

 

Wil je je aanmelden voor de auditie en ook voor het stellen van vragen? Klik op: jeugdzuutenienval@gmail.com

 

Veel speelplezier gewenst!