Audities jeugd

Auditie doen?

 

 

De jeugdgroep van Den Zuuten Ienval werkt met audities. Ben je tenminste 9 jaar oud, woon je in (de buurt van) Groesbeek en lijkt het je te gek om samen met ons fantastische voorstellingen op de planken te brengen? Meld je dan tijdig aan voor onze audities. Misschien schitter jij dan volgend jaar in onze toneelproductie! De vereniging biedt kinderen de kans om toneel te spelen.

 

Tijdens de auditiedag wordt er gekeken naar: beleving, uitbeelding van emoties, lef en creativiteit tijdens het toneelspel. Ook gebruiken we in de stukken muziek waarbij er zang en dans voor kan komen. Hierbij gaat het vooral om het durven zingen en dansen. Kort na de auditie krijg je te horen of je een rol krijgt in de nieuwe productie. De repetities starten dan vanaf september.

 

Om auditie te kunnen doen moet je je wel aanmelden. Dat kan via de knop onder aan deze pagina. Na het aanmelden sturen wij je zo snel mogelijk een mail met de praktische informatie over het verloop van de auditiedag.

 

Een aantal veelgestelde vragen en antwoorden rondom de audities hebben we op de website geplaatst. Lees vooral even de informatie door zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je kunt verwachten.

Aanmelden auditie

 

Heb je na het lezen van deze informatie nog andere vragen? Mail gerust naar:  jeugdzuutenienval@gmail.com

 

Veel speelplezier gewenst!